Sweet Talker.

Photobucket
Assalamulaikum. You are welcoming here. So, speaking alone here is Nurul Atikah Ramli. prefer to call me ieka. Im soo fuckin' sweet seventeen. But now i just cool liddat Cuhz SPM is over. Im on my way to find myself back. Oh yaa This is mine. So, behave yourself !

Strengtheart.

Photobucket
Bercakap. Bergaduh. Menganjing. Ketawa. Menangis. Mereject. Makan. Tidur. Gossip. All together I heart you so much 5 PRECIOUS 2

Fuck.

Entry updated on Saturday, February 2, 2013
Fly to top

I hate night. I hate this feeling. Alone. Still thinking bout you Still think what i used to be with you. Its been 3 months edi asdfghjkl fuck. Fosho i am not fucking regret on what was happened between us yet i am so fucking in dead regret why I have to know you and yeah ended up like shit. Im tired. And now you were gone. We were fade. Just me. Fuck. Fuck you. Your are fucking fuck and yeah Sorry fuck everyone.

Hananananananana ~

Entry updated on Wednesday, January 23, 2013
Fly to top

















Hye. aku kan kalau offday kan.... aku mmg bosan tahap cacing kepanasan tahu tak..... So aku bukak lappy... aku nampak lahh gamba budak kecik ni.  Omg cute kan? Cute gila kan Hana kan? erghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh esok dia datang JB yeayyyyyyyyyyyy!!!!!!
Gua nak peluk cium cubit wrestling dgn dia xD

Azraf Shahrulazman ^^,

Entry updated on
Fly to top


A FRIEND OF LIFE AND AFTERLIFE 


* CS - GAME TOKEN *



* CS - FOODCOURT *


* CS /maaf muka aku masih belum matang lagi\ *


* DCM - PASCA PMR - BOWLING - FOODCOURT *


* LAST DAY OF FORM 3 - DEPAN SCH *


* 23 DECEMBER 2010 - RESULT PMR /maaf muka aku bahagia time ni tu yg macam tu\ *


* CS - MCD *


* CS - ACTION CITY *

Okayyyyy done looking at those picture? Heweewwww I AM MISSING HIM LIKE SHXT WEHHHH!!!!! Blerghhh tu yang aku google gmba tadi and yeahhhh ini je aku dapat :P hihi okayyy entry ni maybe dua dalam satu yeahhh First. Tahu kann dia kawan hidup dan mati aku Hihi cewahhh betul lahhh kiteorg dah janji bestfriend for evahhhh!!!!! Ehmm yeahhh knew him since form1. Kelakar cara kiteorg kenal. First macam bergaduh ahh i mean aku mereject dia sbb dia ketua kelas aku xD yang lembab gilo macam apa -..- Then bila end year time form1 tu Kite ada berebut baju sukan kan? Haha sbb kita sama sama rumah Hijau. then baju tu ada satu je Then berebut at last kau mengalah bagi aku :P well see aku menang ~ Yeahh bila naik form2 kau cakap kau dah taknak amek Arab :( Aku mmg macam sedih gila ah kan time tu Siapa aku nak reject lagi T.T haihhh Then kau cakap ' Alahhh kita still boleh text lah Boleh lawan lagi siapa paling byk A semua ' Then aku cakap ' Tapi kita tak sama kelas!!!! Kau petang aku pagi nanti :'(' Hahahaha entah pape je aku okayyyy thennn..... Form 3!!!!! Kau tahu aku happy gila terlalu amat time form3 ni sbb kita jumpa balik!!!! Form 3 semua sesi pagi xD then kelas kau sederet dgn kelas aku >.< Yeahhh still remember tak yang kita selalu rehat sama? pergi beli biskut oreo duduk dkat tepi kelas aku Yang longkang kecik tuuuu? still remember kita selalu beratur sebelah sebelah? yeahh sch majidee kan dia beratur Lelaki UIA perempuan UIA lelaki UM perempuan UM and so on~~~~ so aku UIA beratur sebelah lelaki UM xD and kau selalu dtg lambat!!!! bila dah lambat tu dari jauh nak setting rambut kau senyum senyum Duduk sebelah aku cakap ' Harini aku lambat lagi dok' Hahaha kau mmg ALWAYS lambat k.
Ipin Firdaus slalu kene marah dgn aku sbb dia nak duduk dkat tmpat kau Aku paksa laki UM beratur rapat rapat tau kedepan xD  till habis PMR. oh yaa PASCA PMR pergi DCM that time main bowling Suka gila time tu!!!!!! and yeahhhhhhhh till dapat result. Oh yaa igt tak kite pernah nak mohon teknik sama? then kau cakap dgn aku Kau taknak Teknik. Kau nak SBP ALAM SHAH sedih tauuu Takkan aku nak masuk sekolah lelaki tu!!!!! Haaaaaa tapi kite pernah naik form4 jap dkat Majidee tu. Tapi.... time 7 January aku dah nak kene register dekat Teknik. Kite cakap dekat depan kelas 4UM tu.... aku taktahan dok boleh ngs pulak time cakap dgn kau xD Ye ahhh tipu ah taksedih sayang wehh dekat kau!! TIGA TAHUN TAHU TAK TIBA TIBA AKU NAK PINDAH AND KAU NAK PERGI KL PULAK :( and bila kita form4 kita terus macam ye lahhh lost contact lah kannn xD kau igt tak before kau pergi tu aku ada suruh kau dtg rumah aku? aku nak bagi ni sebenarnya!!!!






Tapi kau takboleh datang and frame ni ada dekat atas meja belajar aku smpai lahh sekarang....... Haha then masa form5. Kite dah plan nak keluar. Then cmne ntahh tetibe takjadi. Pastu kau cakap ' Bulan puasa nnt kite berbuka sama eh?' and aku OKAY LAH KAN tilllll bulan puasa. Aku call kau every Friday  kot
kot kau dah balik dari KL tu tapi hmm minggu ketiga kott baru kau text aku. Aku macam mmg time tu sedih gila takdapat berbuka sama tahu tak :'( Aku pk kan.... kau dah ada GF kat sana smpai lupa aku tau :'( Hahaha and yeahhh time SPM!!!!!! Aku saje text kau kot kot kau bawak hp and yeahhh kau reply text aku and ckap nak jumpa cuhz kau last paper bio kan?!!!!! Hihi and right after SPM..... I MEAN NOW. STILL. KITA TAK JUMPA. Hm oh yaaaa malam yang tiba tiba aku call kau Then kau pulak call aku. Cehh padahal baru first day kerja jadi cashier nak berlagak dgn aku konon :P Atlast penat terus berhenti Tak senonoh punya kawan xD So azraf....... memandangkan esok 24 January 2013. so......







Omg dulu aku kenal kau 13 Tahun okayy and now you are 18!!!!! which mean kita dah kawan 5 years!!!!!!! and yeahhhh still counting ^^,  Aku taknak kite endkan relation ni ok Aku sayang gila dkat relation ni. Ya Allah cepat gila ok masa berlalu dulu aku kenal kau Pendek je ok. sekarang pun ~ HAHAHA So Happy Becoming Birthday Azraf. Stay handsome wuuuuuu weewitt ~ Haha May Allah bless you always and in another days ahead!!! Goodluck ok in every single thing xx aku kene wish awal awal cuhz aku kerja esok :'( 
Malam ni aku call kau ok InsyaAllah ^^, Dok, maybe kita mmg akan macamni I meann yaa dah taktext sgt Call pun kejap kejap je yaa sokay. But please just do not forget me ^^, Mengekalkan hubungan bukanlah dgn cara nak text or call je kan? Hihi jgn lupa aku yang comel ni ok? Ada masa
kita jumpa ^^,

Happy Birthday Aqmariatul Asyikin xx

Entry updated on
Fly to top

Assalamualaikum. Yeahhhh here we goooooooooo Happy Birthday my dear tambi Aqmariatul Asyikin binti Abd Rahman!!!!!!! Omg you've turned 18 now but ehmmmm yeahhh Ieka lagi tinggi daripada ein lah ok~ Sorry tambi. Weeeewiiittttt ein dah 18 sehhh gila ahhhh Best tak? Celebrate tak? Okay first. Me iz fxcking miss you Ein rindu sgt gila punya rindu Last jumpa time 6 Dec 2012 tu pun terjumpa ok. Jommah jumpa
ein jommah kite huda semua Tauuuuu? nnt ieka off next time kita jumpa ok? ^^, Ehmmm yeahhh see takde gamba kita!!!!! cuhz gamba kite semua you fgheehair ~~~ Now you sudah cantik cute comel bertudung :* Ni lahh buat ieka sayang ein niii!!!!! I am glad by having you as my friend bebi :* Sooooooo dear Aqmariatul Asyikin, yeahh HB!!!! Have a blast xx Be strong and keep calm in everything okay? yeahhh Stay strong with your Safwan!!!!  Please ok? Hihi love you much Ein <3 p="">